Slik kan du få bedre resultater fra webben din

Har du store ambisjoner for webben din? Ønsker du bedre resultater fra webben din? Trenger du å oppgradere webben men er usikker på hvordan du skal gå frem?

 

Da er dette boken for deg!

 

Boken, og videoene som følger med,  forteller deg på en enkel og lettfattelig måte hva du trenger å gjøre for å få bedre resultater fra  webben din.

   

Og, ja - boken er gratis!

Registrer deg nedenfor for å få den

Registrer deg med navn og epost adresse for å motta den GRATIS boken som forteller deg hvordan du går frem for å forbedre resultatene du får fra webben din i dag.

 

Når du registrerer deg så vil du også motta videoer og annen nyttig informasjon på epost med tips om hva du kan gjøre for å få bedre resultater fra webben din.

100% Sikker. Ingen andre vil få tilgang til e-post adressen din.

Boken er GRATIS og blir sendt til e-post adressen du legger inn ovenfor!

  

Hvorfor du bør lese denne boken
 

Boken "Slik kan du få bedre resultater fra webben din" er et resultat av mer enn 20 års jobbing med  web, marketing og forretningsutvikling, og er skrevet for å gjøre det lettere for deg å lykkes bedre med webben din. Den inneholder det du trenger å vite for å for å forbedre resultatene du får fra webben din.  I boken finner du bl.a.:

 

Hvilke kritiske elementer du må ha på plass for å få bedre resultater på web
  

Hvorfor rekkefølgen du implementerer de forskjellige tiltakene i er så viktig
  

Hvorfor grunnleggende markedsføring er helt kritisk for å lykkes på web
  

Hvorfor digitalisering og webben er to sider av samme sak
  

Hvorfor innholdet ditt er så viktig, og hvordan du enkelt kan gjøre det bedre
  

Hvordan du kan øke kvaliteten på web statistikken din
  

Hvordan du kan få mer kvalifisert trafikk til webben din
  

Konkrete tiltak du kan implementere umiddelbart
  

Og mye, mye mer. 

I begynnelsen var jeg  nok litt skeptisk, men når det nye nettstedet var ferdig, og det ble så bra som det ble, så var grunnen til det helt åpenbar. Det skyldtes den grundige prosessen Sture ledet oss gjennom - både i forkant, underveis og i etterkant.

Leif Terje Skjæveland

Markedsdirektør

Sture Edvardsen ønsker det beste for sine kunder og dette preger måten han jobber på. Et godt blikk for helheten, kombinert med omfattende kunnskaper og en solid erfaringsplattform, gjør at det han leverer holder høy kvalitet, er målrettet og langsiktig.

Jo André Fiksdal

Adm. dir.

Jeg trodde ikke det var mulig å realisere en ROI på 1000% som følge av en markedsføringsaktivitet. Sture har vist oss at det faktisk er mulig. Han har gjort det på webben vår.

 

 

 

Frank Skogli

Markedsdirektør